Rakennusten energiatehokkuusdirektiivi tulee - mikä muuttuu? -isännöitsijäwebinaari

28.02.2024 klo 13.00

Webinaarissa keskiviikkona 28.2. klo 13.00-14.30 käsitellään rakennusten energiatehokkuusdirektiivin sisältöä ja miten se tämänhetkisen tiedon valossa vaikuttaa suomalaisiin kerros- ja rivitaloihin. Tämä webinaari on tarkoitettu isännöitsijöille ja muille kiinteistöjohdon ammattilaisille.

Rakennusten energiatehokkuusdirektiivin (EPBD) tavoitteena on vähentää rakennusten energiankulutusta ja rakennuksista aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä. Euroopan unionin neuvosto, Euroopan parlamentti ja komissio pääsivät joulukuussa 2023 alustavaan sopuun direktiivistä.

Webinaarissa kerrotaan direktiivin olennainen sisältö suomalaisten kiinteistöjen kannalta sekä avataan sitä, miten direktiivin jatkovalmistelu osaksi Suomen lainsäääntöä jatkuu.

Kouluttajina ja asiantuntijoina webinaarissa toimivat:

  • rakennusneuvos Jyrki Kauppinen, ympäristöministeriö, rakennetun ympäristön osasto
  • johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy, Kiinteistöliitto
  • yhteiskuntasuhdepäällikkö Janne Salakka, Kiinteistöliitto

Webinaari on osallistujille maksuton, eikä edellytä Kiinteistöliiton jäsentalon isännöitsijänä tai vastaavassa tehtävässä toimimista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka lopussa on osallistumislinkki.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.