Onnistunut yhtiökokous

05.03.2024 klo 16.30 Frami B, Auditorio 1

Yhtiökokouskausi lähestyy jälleen!

Tervetuloa Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n Onnistunut yhtiökokous -koulutustapahtumaan. Tilaisuudessa Suomen Kiinteistöliitto ry:n lakimies Tuomas Leino kertoo mm., miten tulee valmistautua yhtiökokoukseen, miten kokouksessa menetellään ja mitä tulee huomioida järjestettäessä hybridikokousta. Tämän lisäksi Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n lakimies Johanna Räikkä kertoo tarkemmin yhtiöjärjestyksen merkityksestä ja muuttamisesta, mm. miten yhtiöjärjestyksen muuttamisesta päätetään ja missä tapauksissa muuttaminen saattaa edellyttää yksittäisen tai jopa kaikkien osakkaiden suostumuksen.

Ohjelma:

klo 16:15 kahvitarjoilu

klo 16:30 - n. 17:50 Onnistunut yhtiökokous, lakimies Tuomas Leino, Suomen Kiinteistöliitto ry

klo 18:00 - n. 18:30 Yhtiöjärjestyksen muuttaminen, lakimies, VT Johanna Räikkä, Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry

Tilaisuus päättyy viimeistään 18.45

Tilaisuuteen osallistujilla on mahdollisuus esittää luennoitsijoille kysymyksiä etukäteen illan aiheeseen liittyen. Kysymyksen voi kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kohtaan maanantaihin 26.2.2024 mennessä. Huom! Ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ennakkokysymysten esittämismahdollisuus.

Tilaisuus on maksuton ja se on avoin kaikille. Tilaisuus edellyttää kuitenkin ilmoittautumista ennakkoon - ilmoittaudu viimeistään lauantaina 2.3.2024.

Lämpimästi tervetuloa!Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.