Onnistunut yhtiökokous

19.03.2024 klo 17.00 Technopolis Yliopistonrinne, Auditorio Häggman

Yhtiökokouskausi lähestyy jälleen!

Tervetuloa Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n Onnistunut yhtiökokous -koulutustapahtumaan. Tilaisuudessa Suomen Kiinteistöliitto ry:n juristi Tiina Räsänen kertoo mm., miten tulee valmistautua yhtiökokoukseen, miten kokouksessa menetellään ja mitä tulee huomioida järjestettäessä hybridikokousta. Tämän lisäksi Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n lakimies Johanna Räikkä kertoo tarkemmin yhtiöjärjestyksen merkityksestä ja muuttamisesta, mm. miten yhtiöjärjestyksen muuttamisesta päätetään ja missä tapauksissa muuttaminen saattaa edellyttää yksittäisen tai jopa kaikkien osakkaiden suostumuksen.

Ohjelma:

klo 16:30 kahvitarjoilu

klo 17:00 - n. 18:20 Onnistunut yhtiökokous, juristi, VT Tiina Räsänen, Suomen Kiinteistöliitto ry

klo 18:30 - n. 19:00 Yhtiöjärjestyksen muuttaminen, lakimies, VT Johanna Räikkä, Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry

Tilaisuus päättyy viimeistään 19.15

Tilaisuuteen osallistujilla on mahdollisuus esittää luennoitsijoille kysymyksiä etukäteen illan aiheeseen liittyen. Kysymyksen voi kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kohtaan maanantaihin 11.3.2024 mennessä. Huom! Ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ennakkokysymysten esittämismahdollisuus.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n jäsentaloyhtiöiden hallintoon kuuluville henkilöille. Tilaisuus edellyttää ilmoittautumista ennakkoon - ilmoittaudu viimeistään lauantaina 16.3.2024.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.