Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen Koulutusristeily taloyhtiön hallituksen jäsenille

04.05.2024 klo 08.00 Viking Line Glory & Grace

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi yhdessä Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistyksen kanssa järjestävät koulutusristeilyn taloyhtiön hallituksen jäsenille. Risteilyn teemana on - Hyvä hallinto ja hankintamenettelyjen hyvät käytännöt taloyhtiössä. Tilaisuudessa kuullaan ajankohtaispuheenvuoroja, sekä on mahdollista verkostoitua toisten taloyhtiöaktiivien kanssa. Ohjelmaa täydentää paluumatkan tapaamisosasto ja minimessut. Lähde mukaan vaikka koko hallituksen kanssa!

Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistysten jäsenille järjestetään bussikyyti Porista Rauman kautta Turun satamaan ja takaisin. Muista ilmoittautua myös bussimatkalle.

Seminaarin ohjelman voit ladata pdf muodossa tästä.

4.5.2024

klo 08:00 Kokoontuminen ryhmien ilmoittautumispisteessä Viking Line -terminaalissa, Turku

klo 08:45 Laiva lähtee, siirtyminen meriaamiaiselle

klo 10:00 Seminaarin avaus

klo 13:45 Seminaarin päätös ja valmistautuminen laivan vaihtoon

klo 14:10 Laivan vaihto ja siirtyminen Buffetiin, jonka jälkeen vapaata ohjelmaa ja verkostoitumista, sekä tapaamispiste klo 17-19

klo 19:50 Paluu Turkuun

Tilaisuus on maksullinen:
- Kiinteistöliiton jäsentalojen edustajat 42 € / hlö
- Ei jäsentalojen edustajat 100 € / hlö
- Hinta sisältää matkalipun, meriaamiaisen, seminaariohjelman, kahvia ja hedelmiä kokousosastolla, tavaransäilytyshytit sekä buffet-päivällisen ruokajuomineen paluumatkalla.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.