Taloyhtiöiden kiinteistöilta - Taloyhtiön kylpyhuonestrategia

05.03.2024 klo 17.00 Hotel Santa Claus

 

Taloyhtiöiden kiinteistöilta - Taloyhtiön kylpyhuonestrategia tiistaina 5.3. klo 17.00-19.30 Santa's Hotel Santa Clausissa (Korkalonkatu 29, Rovaniemi).

Koulutuksen sisältö:

  • Kunnossapitovastuu märkätiloissa
  • Osakasmuutokset märkätiloissa
  • Märkätilakorjausten suunnittelu, valvonta ja dokumentointi
  • Märkätilakorjaukset osana yhtiön muita saneerauksia
  • Linjasaneeraus vs. märkätilasaneeraus

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton rakennustekninen asiantuntija Jari Halonen.

 

Koulutus on maksuton Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden edustajille.

Muille koulutuksen hinta on 30 €.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 1.3. saakka, mutta erityisruokavaliotoiveita ei valitettavasti voida enää ottaa vastaan.

Jos haluat osallistua koulutukseen etäyhteydellä, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella. Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. 

Etäyhteydellä osallistuttaessa luentosalin keskustelut eivät välttämättä kuulu linjan päähän. Selkeät kysymykset pyritään toistamaan tai kysymysten sisältö pyritään avaamaan vastauspuheenvuoron aluksi.

Kahvitarjoilu 16.45 pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.