Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n vuosikokous

26.03.2024 klo 17.00 Virastotalon Auditorio

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Turussa ti 26.3.2024 klo 17.00

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen tilinpäätös vuodelta 2023, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 sekä päätetään jäsenmaksujen suuruudesta vuodelle 2025. Vuosikokous valitsee hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä tilintarkastajan. Kokousasiakirjat toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä kokousaikaa. Kokouskutsu julkaistaan jäsentiedotteessa 1/2024.

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan 20.3.2024 mennessä.

Edustaminen kiinteistöyhdistyksen kokouksessa

Jäsenenä olevaa asunto-osakeyhtiötä voi asemansa perusteella ilman erityistä valtuutusta edustaa hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä tai mikäli isännöitsijäksi on valittu yhteisö, jäsenen päävastuullinen isännöitsijä. Edellä mainituilla ei ole oikeutta siirtää tätä asemavaltuutusta toiselle henkilölle.

Mikäli jäsenenä olevassa asunto-osakeyhtiössä halutaan antaa jollekin muulle henkilölle oikeus edustaa sitä yhdistyksen kokouksessa, tulee hallituksen antaa hänelle haluamansa tyyppinen valtakirja (yksilöllinen valtakirja, siirtovaltakirja tai avoin valtakirja) sen mukaan halutaanko valtuutetulle antaa oikeus siirtää saamansa valtuutus hänen halutessaan eteenpäin.

Taloyhtiön hyvä hallintotapa suosituksen mukaan taloyhtiön hallituksen olisi hyvä käsitellä ja päättää yhtiön edustuksesta, kun kysymys on omistajuuteen tai jäsenyyteen liittyvästä edunvalvonnasta.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Juuso Kallio (02) 277 5152 juuso.kallio@kiinteistoliitto.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.