PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

04.12.2023 klo 17.00 Budget Hotel Karhu

Kiinteistöliitto Lappi ry kutsuu taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat puheenjohtajaklubi-iltaan Sodankylään keskustelemaan ajankohtaisista taloyhtiöasioista maanantaina 4.12.2023. klo 17-19. 

Puheenjohtajaklubit ovat luonteeltaan keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia. Sodankylän tilaisuuden tarkoitus on käynnistää puheenjohtajaklubi- toimintaa ja kahvittelun lomassa keskustella nimenomaan Sodankylän alueen taloyhtiöille ajankohtaisista aiheista.

Tilaisuus on avoin kaikille Sodankylän taloyhtiöiden puheenjohtajille, ei ainoastaan Kiinteistöliitto Lapin jäsenille. Puheenjohtaja voi tuoda tilaisuuteen myös muita taloyhtiönsä hallituksen jäseniä tai valtuuttaa hallituksen jäsenen osallistumaan puolestaan, jos on itse estynyt. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon.

Paikka: Budget Hotel Karhu, Lapintie 7 Sodankylä

Aiheena: Lämpö, vesi ja sähkönsiirto - ajankohtaista taloyhtiöille. Paikalla tilaisuudessa ovat Sodankylän Lämpö- ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Jänkälä ja Rovakaira Oy:n verkkojohtaja Jyri Tiuraniemi kertomassa yhtiöidensä ajankohtaisista sekä taloyhtiöitä koskettavista asioista. Tarkoituksena on myös kartoittaa, minkälaisia aiheita Sodankylän klubi-illoissa halutaan jatkossa käsitellä.
 

Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.


Ilmoittautumiset etukäteen 27.11. klo 12. mennessä.Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.