Puheenjohtajaklubi Oulu 4/2024

22.04.2024 klo 17.00 Scandic Oulu City


Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. 

Tervetuloa mukaan OULUN puheenjohtajaklubiin 4/2024. 

Aika: maanantai 22.4.2024 klo 17.00-19.00
Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu
Aihe: Anu Montin, (valittu Oulun kaupungin rakennusvalvonnan johtajaksi lokakuussa 2023) tulee esittäytymään ja kertomaan ajankohtaisista rakennusvalvonnan asioista sekä keskustelemaan ja kuuntelemaan ajankohtaisista taloyhtiöasioista rakennusvalvontaan ja luvituksiin liittyvissä asioissa.

Klubi järjestetään ainoastaan lähitapahtumana, jolloin voidaan parhaiten edistää puheenjohtajien verkostoitumista ja vuorovaikutusta. 

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille.

Ilmoittautuminen: Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 17.4. Ennakkoilmoittautuminen on ehdoton. Mukaan mahtuu enintään 42 puheenjohtajaa. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on myös henkilökohtainen QR-koodi pääsylippu. Varaudu esittämään se klubin alussa.  Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.