PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

29.11.2023 klo 17.00 Neve Oy, Kauppakeskus Revontuli

Neve Oy kutsuu Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat toimistolleen kauppakeskus Revontuleen keskustelemaan ajankohtaisista asioista keskiviikkona 29.11. klo 17 - 19.

Tilaisuuteen paikan päälle mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta, mutta tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Puheenjohtaja voi valtuuttaa toisen hallituksen jäsenen osallistumaan tilaisuuteen puolestaan, jos on itse estynyt osallistumasta.

Paikka: Neve Oy, Koskikatu 27, 4 krs, käynti Revontulen kauppakeskuksen A-hissillä

Aiheina mm. Neven Aurinkopuisto hanke, Neven hinnoittelu 2024 ja valokuituasiaa selkokielellä

Illan emäntänä toimii Neve Oy:n Katri Kerola.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 26.11. mennessä.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.

Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. Kokoustila on suuri, joten kaikki keskustelut eivät välttämättä kuulu kunnolla etäyhteyden päähän.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaisuus virtuaalitapaamiseksi tilanteen niin vaatiessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.