Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa - vuosikokous 2023

21.03.2023 klo 13.00 Pollarin Talo, Hotelli Alma

Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Seinäjoella 21.3.2023. Kello 12:30 kahvitarjoilu ja kello 13:00 kokouksen aloitus. Kokouskutsu toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen tilinpäätös vuodelta 2022 ja vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2023. Kokouksessa päätetään myös jäsenmaksun suuruus vuodelle 2024. Vuosikokous valitsee hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä tilintarkastajan.

Kokousasiakirjat julkaistaan https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut  -osion kohdassa Tilaisuuksien aineistot. Kokousasiakirjat on mahdollista pyytää myös sähköisesti yhdistyksen toimistolta, puh. 03 3125 0200 tai etela-pohjanmaa@kiinteistoliitto.fi

Suosittelemme ilmoittautumista ja valtakirjojen toimittamista ennakkoon osallistumisoikeuden tarkistamisen nopeuttamiseksi. Valtakirjat voi toimittaa sähköpostilla etela-pohjanmaa@kiinteistoliitto.fi.

 

Edustaminen kiinteistöyhdistyksen kokouksessa

Jäsenenä olevaa asunto-osakeyhtiötä voi asemansa perusteella ilman erityistä valtuutusta edustaa hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä tai mikäli isännöitsijäksi on valittu yhteisö, jäsenen päävastuullinen isännöitsijä. Edellä mainituilla ei ole oikeutta siirtää tätä asemavaltuutusta toiselle henkilölle.

Mikäli jäsenenä olevassa asunto-osakeyhtiössä halutaan antaa jollekin muulle henkilölle oikeus edustaa sitä yhdistyksen kokouksessa, tulee hallituksen antaa hänelle haluamansa tyyppinen valtakirja (yksilöllinen valtakirja, siirtovaltakirja tai avoin valtakirja) sen mukaan halutaanko valtuutetulle antaa oikeus siirtää saamansa valtuutus hänen halutessaan eteenpäin.

Taloyhtiön hyvä hallintotapa suosituksen mukaan taloyhtiön hallituksen olisi hyvä käsitellä ja päättää yhtiön edustuksesta, kun kysymys on omistajuuteen tai jäsenyyteen liittyvästä edunvalvonnasta.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jorma Koutonen (02) 3125 0211 jorma.koutonen@kiinteistoliitto.fi



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.