Imatran Seudun Kiinteistöyhdistyksen varsinainen yhdistyksen kokous

28.03.2023 klo 17.00 Scandic Imatran Valtionhotelli, Keisari-sali

Aika: tiistai 28.3.2023 klo 17

Paikka: Scandic Imatran Valtionhotelli, Keisari-sali, Torkkelinkatu 2, Imatra

Imatran Seudun Kiinteistöyhdistyksen varsinaisessa kokouksessa käsitellään sääntöjen 11§ määräämät asiat.

Kokouskutsu liitteineen on postitettu 1.3. jäsenrekisteriin merkityille tiedotteen saajille. Aineisto löytyy myös Kiinteistöliiton jäsensivuilta (etusivu) kohdasta jäsentiedotteet.

Tarjoilujen takia toivomme ilmoittautumisia 23.3.menessä.
Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkistus on ennen kokouksen alkua klo 16.30.

Edustaminen kiinteistöyhdistyksen varsinaisessa kokouksessa:
Asunto-osakeyhtiötä voi asemansa perusteella edustaa hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä tai mikäli isännöitsijäksi on valittu yhteisö, jäsenen päävastuullinen isännöitsijä. Tätä asemavaltuutusta ei ole oikeutta siirtää toiselle henkilölle. Tilanne on toinen, jos hallituksen puheenjohtajalla tai isännöitsijällä on erillinen valtuutus, jossa hänelle on annettu oikeus siirtää saamansa valtuutus halutessaan eteenpäin.

On suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä, että kutsu yhdistyksen kokoukseen käsitellään jäsenyhtiön hallituksessa ja päätetään siitä, kuka käyttää yhtiön äänivaltaa Imatran Seudun Kiinteistöyhdistys ry:n varsinaisessa kokouksessa. Valtuutetulla ei ole oikeutta siirtää valtuutusta edelleen, ellei valtuutus ole siirtokelpoinen.

Tervetuloa kokoukseen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.