Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen syyskokous

30.11.2022 klo 17.00 Hämeenlinnan Raatihuone

Kiinteistöliitto Kanta-Häme ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Hämeenlinnan Raatihuoneella keskiviikkona 30.11.2022.

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen 10§:n mukaiset asiat:

1. Määrätään seuraavan vuoden jäsenmaksujen suuruus

2. Päätetään seuraavan vuoden talousarviosta

3. Päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta

4. Määrätään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot

5. Määrätään hallituksen jäsenten lukumäärä

6. Valitaan erovuoroisten jäsenten tilalle uudet jäsenet

7. Valitaan hallitukseen valituista jäsenistä hallituksen puheenjohtaja

8. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja seuraavaa tilikautta varten

9. Sääntömääräisten asioiden lisäksi päätetään yhden vuosikokouksen malliin siirtymisestä ja sen vaatimista sääntömuutoksista

Sääntöjen mukaan:

• Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeutta, jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen yhdistykselle viimeistään kokouskutsussa mainittuun päivään (28.11.2022) mennessä.

• Yhteisömuotoisten jäsenten osalta edustusoikeus on vain hallituksen tai hallituksen puheenjohtajan yhtiöjärjestyksen mukaan valtuuttamalla edustajalla.

• Esitykset uusiksi hallituksen jäseniksi sekä tiedustelut aihetta koskien pyydetään toimittamaan viimeistään 24.11 mennessä sähköpostilla vaalivaliokunnan puheenjohtajalle Reetta-Maria Tolonen-Salolle, reetta.tolonen-salo@majaniemenkiinteistot.fi

• Esityslista, sekä hallituksen esitys jäsenmaksuiksi, talousarvioksi ja toimintasuunnitelmaksi on nähtävillä yhdistyksen jäsensivuilla (https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut) noin viikkoa ennen kokousta.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teams -etäyhteyden välityksellä. Etänä osallistuville toimitetaan osallistumislinkki ja -ohjeet kokousta edeltävänä päivänä.

 Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.