Ilmastoviisas taloyhtiö (kaikille avoin)

17.01.2023 klo 13.00 Radisson Blu Oulu


⚡Minkälaisia energiaratkaisuja taloyhtiöille on tarjolla – arjen teoista energiaremontteihin? ⚡Miksi aurinkoenergian hyödyntäminen taloyhtiössä on nyt entistä kannattavampaa? ⚡Millaisia vaikutuksia ilmastonmuutoksella on taloyhtiöihin ja asumiseen ja miten sen vaikutuksiin voi varautua ja sopeutua?

Kiinteistöliitto jäsenyhdistyksineen sekä yhteistyökumppaneineen järjestää Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen syksyllä 2022 ja keväällä 2023. Kiertue saapuu Ouluun 17.1.2023.

Maksuton tapahtuma on suunnattu taloyhtiön osakkaille, hallituksille, asukkaille, isännöitsijöille sekä muille kiinteistöalan ammattilaisille. Tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon alla olevan linkin kautta.

Aika: tiistai 17.1.2023 klo 13.00-17.50
Paikka: Radisson Blu Oulu, Hallituskatu 1, 90100 Oulu


Ohjelma:

klo 13.00 - 15.00 Kahvitarjoilu näyttelyn ohessa

Näytteilleasettajina jo mukana ►

Kiertokaari, ILOQ, Kattotutka, Bauer Solutions, Howden Finland, Huoneistotietojärjestelmä, Oras, Abloy, Oulun Energia, Smartvatten, LVI-Pitkälä, Kiinteistömedia, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi)

  • klo 15.00 Avaus ja tilaisuuden tarkoitus – kohti ilmastoviisauttaJohanna Laitala, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi
  • klo 15.10 Miksi ilmastonmuutos koskee jokaista kodinomistajaa Suomessa - ilmastonmuutoksen vaikutukset taloyhtiöön ja asumiseen, sekä siihen varautuminenJanne Salakka, yhteiskuntasuhdepäällikkö, Kiinteistöliitto
  • klo 15.30 Energiaratkaisujen mahdollisuudet taloyhtiössä - arjen teoista energiaremontteihinPetri Pylsy, energia-asiantuntija, Kiinteistöliitto

klo 16.10-16.40 Kahvitauko ja näyttelyyn tutustuminen

  • klo 16.40 Aurinkosähköä asuntoihin taloyhtiössä - taloudelliset mahdollisuudet ja hyvityslaskentaTuuli Pohjola, Pohjois-Suomen energianeuvonta
  • klo 17.00 Kuinka taloyhtiö voi ehkäistä ilmastonmuutosta, Raimo Hätälä, Oulun Sivakka
  • klo 17.20 Paikallinen taloyhtiöcase - Asunto Oy KotikoskelaTerhi Jokinen, isännöitsijä
  • klo 17.40 Iltapäivän yhteenveto, Johanna Laitala

klo 17.50 Tapahtuma päättyy

Liittymistarjous uusille jäsenille: Mikäli taloyhtiö liittyy jäseneksi tapahtumapäivänä tai viimeistään 31.1., annamme lahjaksi Taloyhtiön hallituksen ABC- kirjan tai Taloyhtiön energiatehokkaat ratkaisut- kirjan oman valinnan mukaan. (1 kirja/taloyhtiö)

Tervetuloa!

Lisätietoa kiertueesta tästä. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.