Sivutoimisena isännöitsijänä taloyhtiössä

05.10.2022 klo 17.00 Verso, Kerkkä-kokoustila 2. krs, Jyväskylä

 

Jäsentaloyhtiön sivutoiminen isännöitsijä tai sellaiseksi aikova, ilmoittaudu mukaan. Tilaisuus on vertaistukea ja -oppimista parhaimmillaan! Saat ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa taloyhtiön isännöintiin, verkostoitumismahdollisuuden sekä kahvitarjoilun.

Aika: Keskiviikkona 5.10.2022 kello 17.00, päättyen viimeistään kello 19.00
Paikka: Hotelli Verso, kokoustila Kerkkä, Kauppakatu 35

Tällä kertaa teemana on, mitä isännöitsijän tulee tietää osakkaan oikeuksista ja velvollisuuksista taloyhtiössä. Lisäksi osallistujat saavat katsauksen ajankohtaisiin aiheisiin, jotka puhuttavat taloyhtiöissä, ja jotka taloyhtiöissä sekä isännöitsijöiden toiminnassa tulee ottaa huomioon.

Keskustellaan ja jaetaan kokemuksia muiden sivutoimisessa isännöitsijän tehtävässä toimivien kanssa, sekä vastataan osallistujia kiinnostaviin kysymyksiin.

Tilaisuuden vetäjinä toimivat Kiinteistöliitto Keski-Suomen
Hannu Mähönen toiminnanjohtaja, joka on itsekin toiminut niin sivutoimisena isännöitsijänä kuin myös ammatti-isännöitsijänä.
Tarja Båga järjestöassistentti, jolla on yli 20 vuoden kokemus taloyhtiön hallitustyöskentelystä.

Osallistujien kommentteja edellisestä tilaisuudesta:
" Hyvät, ammattitaitoisen alustajat ja vilkas vuoropuhelu osallistujien kesken. Lisää tällaista!
" Rento asioiden käsittely
" Oli keskustelu pohjalta, ei kalvosulkeisia. Hyvä, hyvä!


Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kysymyksiä ennakkoon.

Ilmoittautuminen päättyy 2.10.2022 kello 23:59.

Mikä on sivutoiminen isännöitsijä? Sivutoiminen isännöitsijä (ts. asukasisännöitsijä tai oto-isännöitsijä) on sellainen taloyhtiön asukas tai osakas, joka toimii taloyhtiönsä isännöitsijänä oman toimensa ohessa. Sivutoiminen isännöitsijä ei ole isännöinnin ammattilainen eikä työskentele isännöintitoimiston palveluksessa.

Hyvin johdetussa taloyhtiössä on turvallista asua ja omistaa!



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.