Jätehuoltomääräykset ja jätelaki - ajankohtaista taloyhtiöille Lapecon toimialueella

06.09.2022 klo 17.00 Hotelli Sodankylä

Kiinteistöliitto Lappi ry järjestää Sodankylässä tilaisuuden, jossa asiantuntijana toimii Lapecon viestintäpäällikkö Aila Kauppila.

Jätehuoltomääräykset ja jätelaki – ajankohtaista taloyhtiöille Lapecon toimialueella

 

Paikka: Hotelli Sodankylä, kokoustila 1-kabinetti, Unarintie 15 Sodankylä

Aika: tiistaina 6.9. klo 17 alkaen

Tilaisuudessa Lapecon viestintäpäällikkö Aila Kauppila on kertomassa Enontekiön, Inarin, Kemijärven, Kittilän, Muonion, Pelkosenniemen, Sallan, Savukosken ja Sodankylän uusista kunnallisista jätehuoltomääräyksistä, jotka ovat päivitetty vastaamaan Suomen uutta jätelainsäädäntöä.

Tilaisuudessa käydään taloyhtiöiden näkökulmasta läpi määräysuudistuksen keskeisimpiä asioita, kuten hyötyjätteiden erilliskeräysvelvoitteita Inarin, Kemijärven, Kittilän ja Sodankylän kuntien taajamissa vähintään viiden asuinhuoneiston kiinteistöissä sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöissä.

Tilaisuus on tarkoitettu ennen kaikkea taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille, mutta on avoin ja maksuton myös kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoittautumiset 29.8.2022 mennessä. 

 

Kahvitarjoilu pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.