Puheenjohtajaklubi Oulu 8/2022

12.12.2022 klo 17.00 Scandic Oulu City


Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. Klubeja järjestetään Oulussa, Kajaanissa, Raahessa ja Ylivieskassa. 

Tervetuloa mukaan OULUN puheenjohtajaklubiin 8/2022. 

Aika: maanantai 12.12.2022 klo 17.00-19.00
Huom! Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu

Klubit järjestetään jatkossa ainoastaan lähitapahtumina, jolloin voidaan parhaiten edistää puheenjohtajien verkostoitumista ja vuorovaikutusta. 


Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Jätä vinkki keskusteluihin ja alustuksiin tästä.

Vuoden viimeisessä pikkujouluklubissa puheenjohtajilla on kotitehtävänä etukäteen miettiä miksi taloyhtiön hallitukseen kannattaa hakeutua ja miksi  on hyvä toimia aktiivisesti, osallistua Kiinteistöliiton koulutuksiin ja muutoinkin hankkia tietoa toiminnan tueksi.
Laita etukäteen omia ehdotuksia Johannalle osoitteeseen johanna.laitala@kiinteistoliitto.fi

Tuota asiaa pohdimme yhdessä ja tarjolla on joulutorttua, piparia, kahvia/teetä ja glögiä.

Tilaisuuteen mahtuu enintään 30 osallistujaa. Ilmoittautuminen päättyy 7.12.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.