Viranomaisilta 1, Etelä-Pohjanmaa

01.06.2022 klo 17.00

Onko taloyhtiössäsi suunnitteilla parvekelasien tai huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen asennuksia? Tunnetko julkisivuihin tehtävien asennusten rakennuslupakäytännöt? Tiedätkö, onko taloyhtiössäsi laitteita, joihin tulisi tehdä lakisääteisiä määräaikaistarkastuksia?

Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry järjestää keskiviikkona 1.6.2022 klo 17:00-18:15 Viranomaisilta 1 -koulutustilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja osanottajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä sekä suullisesti että kirjoittamalla kysymys tapahtuman keskusteluosioon.

Ensimmäisenä tapahtuman asiantuntijana toimii Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonnan apulaisrakennustarkastaja Tero Raveala, joka kertoo parvekelasitusten ja ilmalämpöpumppujen asennusten lupamenettelystä Seinäjoella. Toisena asiantuntijana toimii aluepäällikkö Pentti Koskinen Kiwa Inspectasta. Hän kertoo mihin laitteisiin tulee tehdä lakisääteisiä käyttöönotto- ja määräaikaistarkastuksia.

Maksuton koulutus- ja kyselytilaisuus on tarkoitettu sekä taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille ja jäsenille että isännöitsijöille.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.