Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsenpalvelut tutuksi (klo 9.00)

14.04.2021 klo 09.00

Onko jäsensivuille rekisteröityminen vielä tekemättä? Miten lataan puhelimeeni mobiilijäsenkortin? Mitä kautta voin ilmoittaa muutokset hallituksessa?

Tule mukaan käytännönläheiseen webinaariin keskiviikkona 14.4. klo 9-10. Aiheina mm.

  • jäsensivut (rekisteröityminen ja sisältö)
  • omien ja jäsentaloyhtiön tietojen päivitys jäsensivuilla
  • mobiilijäsenkortin lataaminen ja hyödyntäminen

Kouluttajina Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toiminnanjohtaja Johanna ja järjestösihteeri Merja. Webinaari on maksuton ja tarkoitettu jäsentaloyhtiöidemme hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Myös jäsenyyttä  harkitsevien taloyhtiöiden edustajat ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuneille lähetetään TEAMS-osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostitse. Linkki on myös vahvistusviestissä, jonka saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. 

Arvomme webinaarissa mukana olevien kesken kolmelle #taloyhtiötykkääjä -kassit tai vaihtoehtoisesti Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi pipot ja pääpalkintona Etäkokoukset taloyhtiössä -kirjan.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.