Palvelut esitteinä

Tältä sivulta löydät Kiinteistöliiton palveluista pdf-muotoiset esitteet, jotka sopivat tulostettavaksi esimerkiksi taloyhtiön ilmoitustaululle tai jaettavaksi yhtiökokouksessa. 

 

Lakihelppi

Lakihelppi-verkkopalvelu on avattu Kiinteistöliiton jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käytettäväksi. Lakihelppi antaa vastaukset yleisimpiin taloyhtiössä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna. Palvelu on käytettävissä 24/7.

Korjaus- ja tekninen neuvonta

Taloyhtiöiden, vuokratalojen ja muiden jäsenkiinteistöjen tekniseen kuntoon, korjaustarpeen arvioimiseen sekä korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä saavat jäsentalojen hallitukset ja isännöitsijät neuvontaa Kiinteistöliittoyhteisön puolueettomilta asiantuntijoilta. 

Rakennuksen kuntosovellus Raku

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma.

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä – HTHJPLUS -verkkokurssilla saat tietoa, taitoa ja
käytännön vinkkejä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuuden menestykselliseen hoitamiseen.
Kurssi on tarkoitettu erityisesti taloyhtiön puheenjohtajalle.

HTHJ® -verkkokurssi taloyhtiön hallituksen jäsenille

HTHJ® - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen on verkkokurssikokonaisuus, jossa käydään läpi taloyhtiön hallinnon perusasiat. Kurssit sopivat niin hallitustyötä aloitteleville kuin kokeneemmillekin hallituksen jäsenille.

Mobiilijäsenkortti-sovellus

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa Kiinteistöliiton ja alueesi jäsenyhdistyksen neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin sekä hyödyntää jäsenetuja. 

Toiminnantarkastuksen verkkokurssi

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille. Kurssilta saa kattavat ja pätevät tiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen.

 

Neuvontapalvelut

Jäsenillämme on käytössä alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut. Liiton jäsenpalvelut on tarkoitettu hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille ja niiden käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsennumeroa.

 

Lakineuvonta

Lakimiehillämme on vahva kiinteistölainsäädännön asiantuntemus. Neuvontamme on tasapuolista ja objektiivista. Jäsenpalvelut on suunnattu jäsentaloyhtiöden hallinnon edustajille ja niiden käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsennumeroa, mutta tarjoamme myös kaikille avointa maksullista neuvontaa.

Koulutuspalvelut

Kiinteistöliitto ja sen alueelliset yhdistykset järjestävät koulutusta sekä alan ammattilaisille että taloyhtiön luottamushenkilöille. Tarjolla on ajankohtaiskoulutusta esimerkiksi putkiremonteista, sopimushallinnasta, osto-osaamisesta, asunto-osakeyhtiölaista ja korjausrakentamisesta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.